Indigo hakee osa-aikaista hankekoordinaattoria

Kehitysmaayhdistys Indigo ry hakee osa-aikaista hankekoordinaattoria kaksivuotiseen Ruokaturvan ja sanitaation parantaminen Malin hallintoalueella Guinean tasavallassa- hankkeeseen. Hanke on tuettu Suomen ulkoasiainministeriön hankerahoituksella.
Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen:
• tavoitteiden ja tulosten etenemisten seuraaminen ja raportointi
• talousseuranta
• mahdollisiin sisällöllisiin ongelmiin puuttuminen ja ratkaisuihin osallistuminen
• tarvittaessa muutoksien valmistelu Guinean kumppanin kanssa, raporttipalautteet Guineaan sekä
raportointi Indigon hallitukselle.
• vuosiraportit UM:lle sekä muu yhteydenpito UM:öön (esim. maksupyynnöt, mahdolliset muutospyynnöt ja täydennykset)
• yhteydenpito yhteistyökumppaneihin Suomessa ja Guineassa, seurantamatkojen suunnitteluun osallistuminen ja niiden tulosten seuranta

Hankekoordinaattorilta edellytämme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta pätevyyttä, työkokemusta alalta, hyvää ranska kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kehitysyhteistyön projektisyklin eri osa-alueiden ja projektihallinnon tuntemusta sekä raportointia. Hakijalta toivotaan kokemusta maatalouden kehittämisestä/ruokaturvaan liittyvistä asioista sekä sanitaatiosta, eristyisesti kuivasanitaation osalta. Työ edellyttää kokemusta kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnosta. Odotamme hankekooridaattorilta hyviä yhteistyötaitoja, osallistavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2019. Hankekoordinaattorin työaika on 16 tuntia kuukaudessa ja tuntipalkka 20€. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan mutta viimeistään 1.4. 2017.
Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse 20.2. 2017 mennessä osoitteeseen indigotiedotus@gmail.com. Viestin otsikoksi ”Hankekoordinaattori”.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kehitysmaayhdistys Indigo ry:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Pulkkinen 050 -350 9259